Erfaren brolægger i Frederiksværk & hele Nordsjælland

Din lokale ekspert i sten – og din garanti for et flot resultat.

Hos AH Brolægger har vi mere end 20 års erfaring med brolægning. Vi varetager en bred palet af opgaver inden for vores felt, og hos os kan du være sikker på en professionel løsning. Skal du have lagt fliser eller sten i din have, er du kommet det helt rigtige sted hen. Søger du en dygtig brolægger nær Hillerød, Helsingør eller Gilleleje, hører vi gerne fra dig. Vores base ligger i Frederiksværk, og derfra kører vi ud og løser brolægningsarbejde på hele Nordsjælland.

Hvad kan din lokale brolægger hjælpe dig med?

  • Flisebelægning
  • Renovering af have
  • Ny indkørsel
  • Støttemur
  • Alle former for belægning

Brolægger og anlægsgartner – en samlet pakke

Er stenene i din indkørsel ved at være slidte? Eller vil du gerne have bygget en ny terrasse eller omlagt din have? Vi er ikke bare eksperter i sten. Vi er også eksperter i at hjælpe dig med at få det bedste frem i din have og dine øvrige udendørsarealer. Udover brolæggerfaget har vi også specialiseret os i havearbejde, og vil du gerne have hjælp til at designe din have, kan vi hjælpe dig med alt fra sten til beplantning og vedligeholdelse.

Erfaring og know-how

Med vores mange års erfaring på bagen har vi prøvet kræfter med mange forskellige former for projekter – store som små. Vælger du os som din brolægger, kan du være sikker på, at du er i gode hænder. Vores primære fokus ligger på at skabe resultater, der lever op til dine behov og ønsker, og vi hjælper dig også gerne med at finde ud af, hvordan vi kommer derhen.

Vi arbejder ud fra vores faglige viden og rådgiver også gerne vores kunder. Har du brug for professionel sparring i forhold til udtryk, materialevalg eller vedligehold, hjælper vi dig gerne på vej.

Tilbud fra din lokale brolægger

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en opgave, som du gerne vil have os til at løse. Så er det op til dig at vurdere, om du vil gøre brug af det eller ej. Har du spørgsmål til vores ydelser eller vores priser, er du også velkommen til at henvende dig til os. Giv os et kald på 40 98 77 99 eller udfyld vores kontaktformular.