Havearkitekt og anlægsgartner i Nordsjælland

Vil du gerne have professionel hjælp til at anlægge din have? Eller søger du en dygtig gartner til at vedligeholde dine grønne arealer?

Mangler du en erfaren anlægsgartner, kan du trygt overlade din have til os. AH Brolægning er specialiseret i belægning og havearbejde, og vi varetager alt fra vedligehold til nyanlæggelse. Vi hører gerne fra dig, hvad enten du søger en anlægsgartner i Hillerød, Helsingør eller Gilleleje, da vi betjener kunder i hele Nordsjælland. Lader du os tage vare på din have, kan du blot læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.

Din anlægsgartner udfører:

  • Lægning af rullegræs
  • Haveindretning og belægning
  • Pasning af have og grønne områder
  • Træfældning og beskæring af træer
  • Stubfræsning

Din have – vores speciale

Skal du have anlagt en ny have, er der mange beslutninger, der skal træffes, og meget arbejde, der skal gøres. Vi hjælper dig gerne gennem hele processen og byder ind med vores faglige rådgivning – både når det kommer til beplantning og indretning. Det er ikke lige meget, hvor i haven du anlægger bede og øvrige former for beplantning. Det har både betydning for planternes vækst og for havens udtryk.

Vi ikke bare anlægger og hjælper med at designe nye haver, men vi hjælper dig også gerne med at holde din have ved lige. Det kan være svært at få tid til det hele i en travl hverdag, og får du os til at beskære dine træer eller holde din plæne, kan du være sikker på, at du får en anlægsgartner ud, som sikrer dig en velplejet og veltrimmet have, der bliver holdt med en professionel hånd.

Alsidig og erfaren anlægsgartner

Vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til både belægning og havearbejde. Vi kan ikke bare bryste os af at have uddannede anlægsgartnere, men vi har også kompetencer inden for brolæggerfaget. Vi har opereret inden for branchen i mere end 20 år, og det har givet os en stor faglig ballast samt praktisk erfaring.

Du er velkommen til at kontakte os

Giv os et kald eller send os en e-mail, hvis du gerne vil i kontakt med os. Du kan fange os på telefon 40 98 77 99 eller udfyld vores kontaktformular. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud på en opgave hos dig.